info@vanderlindenmotorentechniek.nl
Endepoelstraat 16, 6942 GL, Didam
Van der Linden Motorentechniek - Logo
Van der Linden Motorentechniek - Logo

SPECIALISMEN

Van der linden motorentechniek
Specialismen

De specialist op het gebied van Motorenrevisie en Dieselservice.
Wij zijn in staat U met een modern machinepark van dienst te zijn op het gebied van:

DIESELTECHNIEK

Common-rail injectors

Het testen van injectors is één van onze vele expertises. Voor het testen van elektromagnetische- en piëzo-injectors van de merken Bosch, Delphi, Denso en Siemens hebben wij de beschikking over de modernste Common-rail injector tester.

Volledig computergestuurd. De elektronisch gereguleerde pomp kan de injectors voorzien van een druk tot wel 1800 bar. De werking en slijtage wordt met deze testbank nauwkeurig bepaald.Buiten de aanschaf van nieuwe injectors, bieden wij tevens de mogelijkheid de injectors te reviseren.

Brandstofpompen / verstuivers

Onze werkplaats is uitgerust met testapparatuur voor het reviseren en testen van alle voorkomende brandstofpompen en verstuivers.

BENZINE INSPUIT TECHNIEK

benzine-inspuiting

In onze werkplaats kunnen alle benzine-inspuitsystemen (bijv. Oldtimers) worden getest en gereviseerd.

benzine-injectors

Wij hebben de beschikking over ASNU testapparatuur waarmee het functioneren van de benzine-injectors kan worden getest. Hierbij controleren wij de opbrengst en het sproeibeeld van de injector.

benzine brandstofpompen

Wij zijn de specialist van Nederland op het gebied van revisie, testen en afstellen van benzine-injectiepompen. Onze werkplaats is hiervoor uitgerust met geavanceerde testapparatuur.

cilinderkoppen

Revisie cilinderkoppen

Bij ons kunt u terecht voor alle machinale bewerkingen zoals kleppen slijpen, zittingen frezen, vlakken en afpersen van cilinderkoppen. Tevens kunnen wij cilinderkoppen LPG geschikt maken.

MOTORENREVISIE

Revisie diesel- en benzinemotoren

Wij reviseren in opdracht complete diesel- en benzinemotoren voor personenauto’s, vrachtwagens, schepen, landbouwmachines en industrie.

Ook voor machinale bewerkingen zoals boren, honen van cilinders en het slijpen van krukassen bent u bij ons aan het juiste adres.

reparaties aan motoren

Wij repareren alle merken motoren.

Wij staan voor kwaliteit daarom monteren wij uitsluitend originele fabrieksonderdelen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen

contact opnemen
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram